Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Asıl hainler ortalıkta dolaşan İftiracılardır


Taraf Gazetesi bugün çok güzel ve çarpıcı bir manşet atmış birileri hakkında orda yazanlara noktasına kadar katılıyorum.. Birileri meydanı boş buldu hergeleliğe soyunup ona buna iftira atmakla meşguller . Zamanında yerden fışkıran boruları da unutmadık unutmayacağız... Bu demogoloji yapan ortalığı karalayan kendi suçlarını başkalarına iftira atarak sıyrılmaya çalışanlara Ahmet necdet sezeri örnek olarak sunuyorum ömrünün sonuna kadar 1 evde toplumdan soyutlanmış olarak tıkılı kalırsınız ona göre


Konu ile ilgili haber7.com adresindeki haber aşağıdadır
haberin orjinaline ulaşmak için tıklayınız 
Taraf Gazetesi, Tunceli'deki hain saldırıyla ilgili olarak yapılan haberleri hainlikle suçlayan Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a sür manşetinden sert bir üslupla cevap verdi.

Önceki gün Tunceli Sarıyayla jandarma karakoluna düzenlenen saldırıda 4 askerimiz şehit oldu.

Tunceli’de dört askerimizin şehit düştüğü saldırıyla ilgili soru işaretlerinin olduğu haberler üzerine bir açıklama yapan Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, basının bir bölümünü dün hainlikle suçladı.
Dün Anıtkabir ziyaretinden sonra, son günlerdeki saldırıları ve kayıplar değerlendiren Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, terörle mücadeleye yönelikte her türlü eleştiriyi saygıyla karşıladıklarını belirtmiş ve  “Ancak bugün maalesef Türkiye'de basının bir bölümü, çok açık söylüyorum, İstiklal Savaşındaki mütareke basınını dahi aratacak seviyede. Ben inanıyorum ki mütareke basını dahi bu kadar hain bu kadar önyargılı değildi'' ifadelerini kullanmıştı.

kullan
İAMALARLA DOLU AĞIR SORULAR
Başbuğ’un ihanetle suçladığı sözlerine cevap bugün Taraf Gazetesi’nden geldi. Gazete, "Asıl hain, çocukları ölüme terkedendir" sür manşetiyle verdiği haberde,
Taraf'ın haberinde, İlker Başbuğ'un 1960'da TSK'ya giren devreleriyle
Anıtkabir'i ziyaret eden İlker Başbuğ'un, Ergenekon zanlısı emekli Orgeneral Hurşit Tolon'la aynı karede göründüğü fotoğrafın altında, "Başbuğ basını suçlamaya peşinde Hurşit Tolon'la gitti.
İki devre arkadaşı dün Anıtkabir'deydi." şeklindeki ifadeler dikkat çekti.
Başbuğ’a ağır ifade ve imaların bulunduğu 5 soru yöneltildi.

“Daha önce gazetelerde yer alan haberlere uygun biçimde düzenlenen saldırıları önlemeyen Genelkurmay Başkanı, bu durumu eleştiren basına 'hain' dedi. Ağzından çıkanı kulağı duymayan Org. Başbuğ'a soruyoruz..."diyen Taraf’ın yönelttiği sorular şöyle:

TUNCELİ'Yİ BODRUM MU SANIYORSUNUZ?
- Anayasa reformunu önlemek için kaos yaratma amacıyla belirli yerlerde saldırı yapılacağı gazetelerde yazıldı. Niye Giresun Tunceli ve Lice'de önlem almadınız?
- Tunceli'de saldırı ihbarı varken alarm verdiniz mi? Karakollar hazırlık yaptı mı?
- Niye baskına uğrayan karakola yardım 12 saat sonra ulaştı? Neyi beklediniz?

- Yağmur nedeniyle yardım gitmedi dediniz. Tunceli'yi Bodrum mu sanıyorsunuz siz?
- Yılın büyük kısmının yağmurlu, karlı, fırtınalı geçtiği bölgelerdeki karakollarımız Allah'a mı emanet? Onları korumak için her önlemi almak  göreviniz değil mi?
Haber 7
kullan