Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

4 Şubat 2014 Salı

MTG Ahlatt42 Kütüphanesi

MTG Ahlatt42 Kütüphanesinde son durumu ve kütüphaneden güncel fotoğraflar...

Artık kütüphanede yer kalmadığı için, kütüphane dışında 6 kolide daha muhafaza ediyoruz...

Kütüphanede 04.02.2014 tarihi itibariyle bulunan eser sayısı 1061'dir.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Bey Akademist 3. Geleneksel Arabaşı Programımıza Teşrif Ettiler

Akademist (İstanbulda okuyan üniversiteli Konyalı gençler) Olarak Konyada Geleneksel hale getirdiğimiz 3. Arabaşı Programımızı bu yıl Konya Meram Yeni Yol da  gerçekleştirdik.  Geleneksel hale getirdiğimiz Konya ARABAŞI programlarımıza 3 yıldır hem sponsorluk yapan hemde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Beyefendi de programımızın ilerleyen saatlerinde teşrif ettiler. Yaklaşık olarak yarım saate yakın bizlerle hasbihal eden belediye başkanımız bizlere hayat okulunda başarılı olmamız noktasında gayet güzel ve çarpıcı kendi deneyimlerini aktardılar.
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza Programıza yapmış olduğu desteklerden dolayı ve teşriflerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. 



Akademist Üçüncü Geleneksel Konya Arabaşı Programı


Akademist (İstanbulda okuyan üniversiteli Konyalı gençler) Olarak Konyada Geleneksel hale getirdiğimiz 3. Arabaşı Programımızı bu yıl Konya Meram Yeni Yol da Champs Elysees Konya cafe'de gerçekleştirdik. Programımız geleneksel arabaşı çorbası ile başladı. Arabaşı çorbalarımızı içtikten sonra uzun yıllar yüksek papaz olarak ülkemizde misyonerlik faaliyetlerinde bulunmuş olan ve ardından tekrar ihtida ederek Müslümanlığa geçen Abdullah Palazoğlu beyefendinin bizlerle sohbeti ve karşılıklı soru ve cevapları ile hem dünyada ki misyonerlik faaliyetleri ve hemde hristiyanlık hakkında eski bir papaz olan abdullah hocamızdan istifade ederek bilgilenmiş olduk. Geleneksel hale getirdiğimiz Konya ARABAŞI programlarımıza 3 yıldır hem sponsorluk yapan hemde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Beyefendi de programımızın ilerleyen saatlerinde teşrif ettiler. Yaklaşık olarak yarım saate yakın bizlerle hasbihal eden belediye başkanımız bizlere hayat okulunda başarılı olmamız noktasında gayet güzel ve çarpıcı kendi deneyimlerini aktardılar.
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza Programıza yapmış olduğu desteklerden dolayı ve teşriflerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz... 
Programımıza katılan hem İstanbul'da okuyan Konya'lı arkadaşlarımız hemde Konya'dan teşrif buyuran tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gelecek sene inşallah daha güzel bir program ile yeniden Konya'da buluşmak dileği ve temennisi ile Cenab-ı Allahtan niyaz Ediyoruz.