Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

15 Temmuz 2011 Cuma

1 el bombasının 13 askeri öldürmesi

amerikan filimlerinde bile görülemeyecek bir senaryo hatasıdır. askerlerin şehit edildiğini duyduktan sonra aklıma direkt olarak 30 ağustos şurası aklıma geldi hala ergenekonun koynundaki tsk nın hükümete karşı eline bir koz geçirebilmesi için bir şeye ihtiyacı vardı bu da tam yerini buldu diye düşünmüştüm ki 1 gün sonra gelen haberler hiç de haksız olmadığımı bana göstermiştir.

(bkz: 13 askerin uçaktan atılan bombalarla şehit olduğu iddiası) 

13 askerin uçaktan atılan bombalarla şehit olduğu iddiası hakkında bir mütalaa

olayı gördüğünü söyleyen bir korucunun iddiası.

--- alıntı ---

anf'ye konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen korucu, "çatışma iki ayrı yerde çıktı. şelıma'ya yakın yerde bir asker öldü. daha sonra birlikler sevk edildi. öğleden sonra 3-4 sıralarında ise iki savaş uçağı mevzileri içiçe geçen gerillaları ve askerleri bombaladı, büyük yangın çıktı. yanan yeri gidin görün, el bombası böyle yangın çıkarmaz" dedi.

--- alıntı ---


[link] 
[link] 


kendi askerini piyon niyetine kullanan ordu

hiç lafı eğip bükmeden söyleyeyim bu ordu tsk dır. yıllardır kendi menfaatleri için ordu daki eratı piyon ve hizmetçi gibi kullanan tsk kendi kuyruğuna basıldığı günden beri hain planlar yapmaktadır. balyoz ay ışığı sarıkız suga planları sadece bir kaç istisnadır. 14 temmuz silvan saldırısınıda tsk nın içinde hala yönetimi elinde tutan büyük bir çoğunluk olan ergenekon menşeeli şahıslar tarafından yaptırıldığına inanıyorum eylemsizlik zamanında olan bir terör örgütünün bu işe liderleri silahlar sussun dediği zamanda böyle bir işi yapmasının geçerli bir izahı olamaz olsa da tek bir izahı vardır tsk içindeki ergenekonun kuyrukları ile pkk nın yönetimin aynı amaca hizmet için çalıştıklarının bir ifadesidir.

14 temmuz 2011 silvan da 13 şehit

açıkca fikrimi söyleyeyim ben bu silvan da gerçekleşen saldırının pkk işi değil bizzat tsk tarafından yapıldığını düşünüyorum neden derseniz 30 ağustos şurasında tsk nın hükümete karşı bir elinde bir koz tutmak için buna benzer bir şey planladığımı tahmin ediyordum ama bu kadar alçak bir şeye de cesaret edeceklerini düşünmemiştim ama tsk nın hala aynı fikirde olduğunu görünce bu tsk ya 3. selim in değil 2. mahmut un ancak hak getireceğini tekrar görmüş olduk.