Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

8 Haziran 2013 Cumartesi

Kabe imamı: Annem, babam ve Erdoğan

Kabe imamlarından Muhammed Eyyup, 'Üç şey için en çok dua ediyorum; annem ve babam, Müslümanlar ile onların hep yanında olan Recep Tayyip Erdoğan' dedi.

Eyyup, beraberinde Kabe Başmüezzini Ahmed Yunus ile imamlar Naif Salah, Abdurraif Taşkendi ve Muhammed Basıt, Tavşanlı Belediyesini ziyaret etti.

İmamlardan Eyyup, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Tavşanlı'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin, yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle Cennet gibi bir ülke olduğunu belirten Eyyup, şöyle konuştu:


"Türkler çok çalışkan bir millet. Dünyada her yerde varlar. Bundan sonra Türkiye'yi Ay'da da görmek istiyoruz. Türk milleti için dua ediyoruz. Üç şey için en çok dua ediyorum; annem ve babam, Müslümanlar ile onların hep yanında olan Recep Tayyip Erdoğan. Sizler çok mübarek insanların torunlarısınız. Çünkü siz, Peygamber Efendimizi görmeden iman ettiniz. 9 lisan biliyorum ama bunların içinden Türkçe'yi bilmeseydim diğerlerinin hiçbir anlamı olmazdı. Avrupa ve bütün dünyanın Türkiye'ye ihtiyacı var. Size bütün milletlerin ihtiyacı var."

Konuk heyet, Belediye Başkanvekili Mehmet Akif Arslan'a, Kabe örtüsünden bir parça hediye etti. Arslan da konuklarına, porselen fincan takımı ile Tavşanlı leblebisi sundu.
kaynak: AA
foto:konhaber.com