Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

20 Mart 2014 Perşembe

Güneşin doğuşuna tanıklık etmek,





The Maxim Resort Otel Kemer Antalya değerlendirme yazısı

The Maxim Resort  Otel Kemer Antalya değerlendirme yazısı

Otel 5 yıldıza sahip ve kemerde ki en iyi 5 yıldızlı otellerden birisi olarak gösteriliyor. Belki henüz sezon açılmadığından olabilir, fakat biraz daha güzel hizmet verebilir. Konaklama mart 2014 içerisinde yapılmıştır.
Otelle ilgili eleştiriler ve takdirler.



1) Otel de inançlı insanlar için herhangi bir mescit yok, odaya seccade verildiğine dair bir uygulamayı çalışanların bir çoğu haberdar değil. Ama en azından kıblenin yönünü gösterebiliyorlar.

2) Otelde kullanılan et ve et ürünleri için Müslümanlar için Helal belgesi yada Yahudiler için Kosher sertifikası bulunmamaktadır. Otel bu konuda herhangi bir girişimde bulunmayı da anladığım kadarıyla düşünmüyor. Bu inanç noktasında hassasiyeti olan insanlar için bir eksi düşüncesindeyim.

3) Otel çok geniş bir alana kurulmuş ve bu yönden oldukça geniş imkanlar sunabiliyor. büyük bir havuz, oldukça geniş teraslar ve dışarı da yemek için restorantı da büyük ve güzel bir manzaraya sahip, sadece sahil kısmı biraz dar kalmış.

4) Otel odaları: Odalar 5 yıldızlı otel kalitesine göre oldukça küçük ve yetersiz. Fakat Antalya bölgesinde ki bir çok otelde de aynı sıkıntı mevcuttur. Odada ki masa ve diğer eşyalar biraz yavan duruyor. Sadece tatil amaçlı gelindiği takdirde kullanma amacına göre dizayn edilmiş. konferans yada toplantı için otelde bulunduğunuz takdirde bireysel çalışma mekanı maalesef yok. Odanın banyo ve wc durumu ise normal sayılabilir. Oda da bulunan tv ise tüplü ve 49 ekran, Tv de aklaşık 26 kanal var bunlardan 8i türk diğer kanallar yabancı.

5) Oda servisi henüz mevsim açılmadığından şu anda çok yetersiz ama tatil sezonu bu durum daha farklı olduğunu söylüyorlar.