Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

16 Mart 2010 Salı

Zahar: Kudüs'ü canımızla koruyacağız

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi ve Kudüs’e Destek Konferansı Başkanı Dr. Mahmud Ez-Zehhar, “Kudüs’ümüzü ve kutsal mekanlarımızı canımızla ve kanımızla koruyacağız” dedi.

Mahmud Ez-Zehhar, Siyonistlere de seslenerek, “El-Harab Sinagogu, sizin varlığınızı harap edecek” diyerek şöyle konuştu:

“Siyonist düşmana gayet açık ve net bir mesaj göndermek istiyorum. Ey tarihi tahrip projesinin sahipleri! Yeni Harap Evi’nin açılışını yapacağınız şu saatlerde diyoruz ki, sizlere nasihat etmemiz gerekiyor. Ey peygamberlerini öldürenler! Tarih boyunca sonunuz hep harap olmuştur. Siz nükleer silahlara da sahip olsanız sonunuz harap olmaktır. Ey yaşadığı her ülkede bozgunculuk çıkaranlar! Sizler harap içindeydiniz ve öyle de kalacaksınız!”

Hamas lideri Ez-Zehhar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ey kutsal ve mübarek mekanları işgal edenler! Ey Kutsal mekanları kirletenler; çocuklarımızı, ihtiyarlarımızı ve kadınlarımızı öldürenler, camilerimizi ve okullarımızı yıkanlar! Ey El-Harab projesinin sahipleri! Sizin sonunuz harap olmaktır. Ey dünyanın paralarını faize harcayanlar ve her şeyin ticaretini yapanlar! Ey Mescidi Aksa’yı yıkmak için planlar yapanlar! Size diyoruz ki: Bizler inşa projesi sahipleriyiz. Kudüs’ümüzü, kutsal mekanlarımızı ve Mescidi Aksa’mızı canımızla ve kanımızla koruyacağız. Peygamberimiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in tüm peygamberlere imam olarak namaz kıldırdığı camiyi koruyacağız. Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem’in miraca çıktığı yeri yıkamayacaksınız. 

Mahmud Ez-Zehhar son olarak şöyle dedi: “Bizler Filistin’in ve Kudüs’ün evlatları olarak canlarımız Kudüs’e fedadır. Ey Kudüs halkı! İşte size Mescidi Aksa’yı ve Kudüs’ü savunmak için tarihi bir fırsat geldi.”

Filistin Enformasyon Merkezi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder