Sümbül Ebrusu

Sümbül Ebrusu

16 Şubat 2016 Salı

13.02.2016 Torku Konyaspor Osmanlıspor Maçı ve Yeniden Torku Arena Tribünlerindeyiz


13.02.2016 Torku Konyaspor Osmanlıspor Maçı ve Yeniden Torku Arenada olmak


Tam tamına 139 gündür Torku Konyasporumuzun tribünlerine uzak düşmüştük; En son 27.09.2015 tarihindeki Mersin İdman yurdu maçında bu tribünün sevincine ortak olabilmiştik. Hasret Osmanlıspor maçınaymış...

Ve yeniden tarafta olmanın çoşkusunu hissedebiliyorduk. 
ooo saldırsana Konyaspor tezahüratı ile giriş yapıyor, temsilcimize oturduğumu yerden her ne kadar ben sesimi çıkarmasam da 15,000 biletli seyirci aynı anda ses veriyordu

Maçın ilk yarısı Konyasporun sıkı savunma anlayışı ve rakibe top oynatmama düşüncesi ile geçiyordu. Tribünlerde olmanın keyfi bu esnada çıkıyordu; yoksa Alimallah Tv karşısında bu futbolu seyretmenin işkencesi hiç çekilmezdi doğrusu.
Osmanlıspor son 2 maçı kazanmış olmanın hırsında olunca mücadele bayağı zorlaşıyordu. Allahtan Aykut hocanın taktiği devreye giriyordu ki, rakip ceza sahamıza girmeden engelleniyordu.
Forvette top saklamamakta mahir Rangelovumuz olmayınca takım son pasları bir türlü çerçeve ile buluşturamıyordu.
Bunun neticesi olarak da ilk yarı 0-0 bitiyordu.



Torku konyaspor osmanlıspor ligtv özeti...




İkinci yarıda dakikalar 64ü gösterirken defansın hatası ve omar ile rucescunun güzel paslaşmasına müdahale gelmeyince Osmanlıspor golü buluyordu.

golden hemen sonra Aykut hocanın düşünceli hali...

golün hemen arkasında Osmanlısporun baskıya direnememesi sonucu Konyaspor 67. dakikada Ömer Ali Şahineer ile beraberlik golünü yakalıyor ve bizlerde rahatlıyorduk.
Torku konyasporumuzun golü sonrası yaşanan sevinç!...

Aykut Hoca her zamanki gibi oyuncularını büyük bir dikkatle izlerken.

ve maç her iki takımında hak ettiği şekilde birbirlerinin hataları sonucu buldukları karşılıklı goller ile 1-1 sona eriyordu

 
Maçın son anlarında bir orta esnasında taraftarın son haftalarımızın golcüsü Vukoviçe yönelik içten gelen haykırışı duyuluyordu. "Vur Vukoviç" 

Halil İbrahim Sönmez'in maçın son anlarındaki güzel volesi kalecinin üzerinde patlıyordu.


Maçta yaşanan kıran kırana mücadele örnekleri

100 Tl'lik biletlerin olduğu yer her zamanki gibi gene boş durması, yönetime olan kızgınlığımızı artırıyordu, neden burayı böyle maçta bile 100 Tl den satmakta ısrar ediliyor, insanların buralara girmesine engel olunuyordu.
Maraton ve kale arkaları üzerilerine düşeni yerine getirmekte tereddüt etmiyorlardı.

Torku Konyaspor Meha ile frikik kullanma hazırlığı içerisindeyken...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder